Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Ebben a kategóriában kiváló minőségű csemperagasztókat találsz. Flexibilis csemperagasztóink tökéletes tapadást biztosítanak a legtöbb felületen (beton, kő, tégla stb.). Felhasználásuk rendkívül egyszerű, csupán csak vízzel kell összekeverni az előkészített porkeveréket. Alkalmasak kerámia lapok, természetes kő és műkő lapok ragasztására, kül- és beltéren egyaránt. A kategóriánk kizárólag SIKA csemperagasztókat tartalmaz » fedezd fel a kínálatunkat!

48 509 Ft 43 658 Ft (34 376 Ft+ÁFA)
15 208 Ft 13 687 Ft (10 777 Ft+ÁFA)
7 144 Ft 6 430 Ft (5 063 Ft+ÁFA)
Akció!
8 763 Ft (6 900 Ft+ÁFA)
Akció!

Csemperagasztók

SikaCeram®-270 MultiFlow

24 130 Ft (19 000 Ft+ÁFA)

Csemperagasztók

A megfelelő csemperagasztó kiválasztásához fontos tisztázni néhány kérdést:

  • Hol fogjuk használni? Beltéren vagy kültéren?
  • Milyen méretű csempe lapok ragasztásához kell?
  • Milyen a burkolandó felület?

Ez a 3 legfontosabb kérdés, amelyet választás előtt hasznos megfontolni. 

A beltéri- és kültéri csemperagasztás

Kültéri csemperagasztó: Fontos, hogy a kültéri burkoláshoz használt ragasztó és tömítőanyag flexibilis és fagyálló legyen. Ha nem ilyen burkolatragasztókat használunk, akkor már az első tél után azt tapasztalhatjuk, hogy a burkolat elválik a felülettől. 

Beltéri csemperagasztó: Amikor beltéri burkoláshoz keressük a megfelelő ragasztót, gyakran (de nem minden esetben) elegendő csak egy alapragasztót választanunk. Ez inkább a kisméretű csempék esetében igaz, azonban a nagyméretű burkolatok felragasztásához már sokkal inkább javasolt a flexibilis burkolatragasztók használata.  

A flexibilis csemperagasztók jellemzői

  • A flexibilis csemperagasztók alkalmazhatók minden típusú, erősen, vagy csak csekély mértékben nedvszívó, illetve nem nedvszívó kerámialapok, porcelán gres lapok, természetes kövek és műkőlapok ragasztásához. 
  • Nagyon jó tapadást biztosítanak a legtöbb felületen. 
  • Nagyon könnyen alkalmazhatók és bedolgozhatók.
  • Szabványos alapfelületekre történő ragasztás esetén is hatékonyak. 
  • Extrém hőingadozást is elviselnek, minimális időleforgás alatt. 

Prémium minőségű csemperagasztók a Hinterland Hungary kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló svájci minőségű SIKA csemperagasztókat találsz, amelyek nagyban megkönnyíthetik a munkafolyamatokat. Sika szakértői tanácsadással is szolgálunk, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, remek árakat és nagyobb mennyiségű rendelés esetén kedvezményeket nyújtunk!