Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Az aljzatkiegyenlítő segítséget nyújt az aljzatok megfelelő kialakítására. Ez azért olyan fontos, mert az aljzat fogja meghatározni, hogy milyen minőségben tudunk burkolatot, padlószőnyeget vagy parkettát elhelyezni rajta. Választhatunk önterülő-, cement alapú- vagy műgyanta alapú aljzat kiegyenlítőt is, illetve vannak fagyálló aljzatkiegyenlítők is. Webáruházunkban különböző prémium minőségű típusok közül válogathatsz » fedezd fel a kínálatunkat!

17 907 Ft 16 116 Ft (12 690 Ft+ÁFA)

Beton utókezelő szerek

Sika MonoTop 723 N

18 161 Ft 16 345 Ft (12 870 Ft+ÁFA)
Akció!

Műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők

Sikafloor Garage RAL 7032 szürke

55 565 Ft (43 752 Ft+ÁFA)
22 765 Ft 20 489 Ft (16 133 Ft+ÁFA)
9 620 Ft 8 658 Ft (6 817 Ft+ÁFA)

Aljzatkiegyenlítők

Az aljzatkiegyenlítők segítséget nyújtanak a helyiségek esztétikus megjelenésében és a padló megfelelő burkolásában is. Éppen emiatt fontos, hogy nagy hangsúly fektessünk a megfelelő aljzatkiegyenlítő anyag kiválasztására és a munka menetére. A belső terekben azért különösen fontos a tökéletes aljzatkiegyenlítés, mert csak akkor tudjuk a padlóburkolatokat megfelelő minőségben elhelyezni, ha nincsenek a padlón egyenetlenségek. Kültéri burkoláskor ajánlott kifejezetten fagyálló-, kültéri aljzatkiegyenlítőt választani.  

Az aljzatkiegyenlítők fajtái

Az önterülő aljzatkiegyenlítők segítségével gyorsan és könnyedén alakíthatók ki a megfelelő aljzat beltéren és kültéren egyaránt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő általában egy por vagy ragasztó alapú anyag, amely vízzel való összekeverés után folyékonnyá, nyúlékonnyá válik. Ez a kiegyenlítő a saját gravitációs hatására oszlik szét tökéletesen egyenletesen a felületen. Képes automatikus szintezésre is, kedvező áron. Kötési ideje igen rövid, akár 1 nap alatt elkészülhet vele a munka. 

Az önterülő aljzatkiegyenlítők általában cementalapúak. Ezek olyan speciális cementből készülnek, amelyek garantálják a tökéletes minőségű aljzatkiegyenlítést. Stabil, tartós felület képezhető velük. A cement előnyei, hogy jól feldolgozható, nagy szilárdságú és nagy szerkezeti szívósságot biztosít.

A műgyanta aljzatkiegyenlítők folyékony állagúak és a használatukhoz nem szükséges hígítani. Mivel nagyon nagy a teherbírásuk és nagyon erősek, főként az ipari környezetben szokás használni. Nagyon egyszerű a feldolgozásuk és használatuk, illetve rendkívül sima felületet érhetünk el vele. 

A tapadóhidaknak és mélyalapozók használata a betonozás során nagyon fontos. Alkalmasak a felület portalanítására és az újonnan kialakítandó réteg megfelelő tapadásának elősegítésére. Rendkívül könnyen feldolgozhatók és keverhetők. Nagyon jó az ellenállóképességük a vízzel és a kloridokkal szemben. 

Prémium minőségű aljzatkiegyenlítők a Hinterland Hungary kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló svájci minőségű SIKA aljzatkiegyenlítőket találsz, amelyek nagyban megkönnyíthetik a munkafolyamatokat. Sika szakértői tanácsadással is szolgálunk, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, remek árakat és nagyobb mennyiségű rendelés esetén kedvezményeket nyújtunk!