Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az epoxi gyanták a sűrű térhálós polimerek között az egyik legismertebb típusok. Felhasználhatóságuk rendkívül széleskörű és számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek. Az epoxi legfontosabb előnyei, hogy nagyon jó a hőállósága, a tapadóképessége, a vegyi ellenálló képessége és számtalan kiváló mechanikai tulajdonsággal rendelkezik. Webáruházunkban különböző prémium minőségű epoxi műgyanták közül válogathatsz » fedezd fel a kínálatunkat!

Akció!
Original price was: 138 481 Ft.Current price is: 103 530 Ft. (81 520 Ft+ÁFA)
279 210 Ft 251 289 Ft (197 865 Ft+ÁFA)
123 812 Ft 111 431 Ft (87 741 Ft+ÁFA)

Epoxi gyanták

A hőre keményedő műgyanták egyik legismertebb típusa az epoxi gyanta. Mivel kiváló mechanikai tulajdonságokkal és vegyi ellenálló képességgel bír, használata egyre jobban elterjedt az építőiparban. Az epoxi a duromerek, azaz a sűrű térhálós polimerek egyik legismertebb fajtája. Népszerűségét annak köszönheti, hogy felhasználhatósága rendkívül széles körű és kiváló tulajdonságok jellemzik. 

Az epoxi műgyanta előnyei

Az epoxi padló bevonat és műgyanta burkolat manapság már nemcsak pláza parkolók, nagy terhelésnek kitett folyosók vagy üzletek padlói esetében bizonyulnak jó választásnak, hanem a lakóházak, lakókörnyezet esetében is. A közlekedési terek, pincék, vizes helységek esetében sokszor praktikusabb választás lehet egy epoxi gyanta padlóbevonat, mint a különböző hideg- és melegburkolatok, hiszen nagyobb védelmet nyújtanak a terhelésekkel, kopásokkal és ütődésekkel, vegyi anyagokkal szemben.

Az epoxi gyanta legfontosabb előnyei:

  • Jó a tapadása. 
  • Jó a hőállósága és a vegyi ellenálló képessége.
  • Látványos eredmény érhető el vele gyorsan. A kivitelezés időtartama 2-4 nap. 
  • Tisztántartása és takarítása rendkívül könnyű. 
  • Szagtalan készítmények, alacsony a VOC (Volatile Organic Compound, azaz illékony szerves vegyületek) tartalma.
  • Kiválóan alkalmazható már meglévő betonra, epoxigyanta habarcsra vagy cementesztrichre. 
  • Felhasználása költséghatékony és egyszerű, akár házilag is megoldható. 
  • Folyadékszigetelő és páraáteresztő képességgel bír. 
  • Kicsi a zsugorodása. 

Prémium minőségű epoxi gyanták a Hinterland Hungary kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló svájci minőségű SIKA epoxi műgyantákat találsz, amelyek nagyban megkönnyíthetik a munkafolyamatokat. Sika szakértői tanácsadással is szolgálunk, ha bármilyen kérdésed adódna termékeinkkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, remek árakat és nagyobb mennyiségű rendelés esetén kedvezményeket nyújtunk!